vineri, 2 decembrie 2011

Margareta...





4 comentarii:

sakura spunea...

Ce bunatati! Ce bunatati faci tu aici!
Vreau sa te intreb daca ptr modelul asta ai folosit reteta ta clasica sau ai pus cumva mai putina apa ca de obicei?

iulian spunea...

Nu, n-am pus mai putina apa dar asta pentru ca am pus vreo 3 tipuri de faina, alba, integrala de grau si integrala de orz. Ceea ce a facut ca aluatul sa fie mai tare decat daca as fi folosit doar faina alba ( cu aceiasi cantitate de apa )

Multumesc pentru aprecieri.

sakura spunea...

Ahaaa. multam ;)
faina de orz de unde ai procurat-o?
scuze ca te zapacesc cu intrebarile dar tu esti sursa mea de inspiratie painologica ;)

iulian spunea...

Am primit-o cadou, alaturi de alte fainuri mai rare...naut ( ies niste lipii extraordinare cu faina asta ), susan si cicoare. Da' sigur in Timisoara gasesti pe la magazinele naturiste.