Ce bunatati! Ce bunatati faci tu aici! Vreau sa te intreb daca ptr modelul asta ai folosit reteta ta clasica sau ai pus cumva mai putina apa ca de obicei?
Nu, n-am pus mai putina apa dar asta pentru ca am pus vreo 3 tipuri de faina, alba, integrala de grau si integrala de orz. Ceea ce a facut ca aluatul sa fie mai tare decat daca as fi folosit doar faina alba ( cu aceiasi cantitate de apa )
Am primit-o cadou, alaturi de alte fainuri mai rare...naut ( ies niste lipii extraordinare cu faina asta ), susan si cicoare. Da' sigur in Timisoara gasesti pe la magazinele naturiste.
4 comentarii:
Ce bunatati! Ce bunatati faci tu aici!
Vreau sa te intreb daca ptr modelul asta ai folosit reteta ta clasica sau ai pus cumva mai putina apa ca de obicei?
Nu, n-am pus mai putina apa dar asta pentru ca am pus vreo 3 tipuri de faina, alba, integrala de grau si integrala de orz. Ceea ce a facut ca aluatul sa fie mai tare decat daca as fi folosit doar faina alba ( cu aceiasi cantitate de apa )
Multumesc pentru aprecieri.
Ahaaa. multam ;)
faina de orz de unde ai procurat-o?
scuze ca te zapacesc cu intrebarile dar tu esti sursa mea de inspiratie painologica ;)
Am primit-o cadou, alaturi de alte fainuri mai rare...naut ( ies niste lipii extraordinare cu faina asta ), susan si cicoare. Da' sigur in Timisoara gasesti pe la magazinele naturiste.
Trimiteți un comentariu