vineri, 23 martie 2012

Paine si pizza pentru bucuresteni

Cele cateva zile petrecute la Bucuresti au fost foarte pline si abia am avut timp sa-mi trag sufletul. In afara de atelierele din weekend, am plamadit multe alte aluaturi de paine, pizza, ciabatta si lipii, pentru care cei ce le-au mancat au avut numai cuvinte de lauda. Iata cateva imagini:




                                     






4 comentarii:

Anonim spunea...

Toate bune si frumoase... pana ajungi la pozele "bucatarie macabra", cand iti vine sa fugi de pe blog si sa nu mai dai pe aici...

Kathleen Overby spunea...

I found you through the WWoof sight. I also have been making sourdough bread for years as a homemaker. The starter was my mother's. I have tried and tried to teach people how easy it is when sponged the night before, but to no avail. I too use only fresh ground flour, water, salt. Beautiful and basic nourishment.

My husband is coming over to Romania the 8th with a few other guys. Wish he could meet you and your family. :) May blessings surround you as you make beautiful bread and share your vision and nurture others. :)

Turtita Fermecata spunea...

@Anonim...imi pare rau ca "iti vine sa fugi..." si sper totusi sa nu o faci :)

@Kathleen...thanks for your nice words and I'll send you an email regarding your husband visit to Romania !

By the way...nice blogs you have..beautiful words and poems !

Alexander8 spunea...

Am avut ieri seara ocazia să gust din pâinile făcute de stăpânul blogului si realizez că as începe să mănânc mai multă pâine decât înainte de-a rări consumul ei(al pâinii ordinare din comerț) dacă as avea la dispoziție asa pâine .Nota 12 din 10 (y) .