Ateliere de pâine cu maia la Bucureşti
Turtiţa Fermecată si thehobby.ro, cu sprijinul MoaraDeCereale.ro vă invită să participaţi la atelierele de pâine plămadită cu maia ce vor avea loc la Bucureşti. La ateliere veţi învaţa tehnici de brutărie tradiţionala şi veţi vedea cum se obţine faina integrală prin măcinarea grâului cu ajutorul unei mori de cereale cu pietre.
Atelierele se vor desfaşura după următorul program:
Atelierele se vor desfaşura după următorul program:
Atelier de pâine ţărănească dospită cu maia (fără drojdie)
24 Martie – (Zona Rezidenţială Băneasa), orele 11–15
25 Martie – (Palatul Cesianu-Racoviţă), orele 11–15
25 Martie – (Palatul Cesianu-Racoviţă), orele 11–15
Atelier de pâine şi cozonaci de Paşte dospite cu maia (fără drojdie)
7 Aprilie – (Zona Rezidenţială Băneasa), orele 11–15
8 Aprilie – (Palatul Cesianu-Racoviţă), orele 11–15
8 Aprilie – (Palatul Cesianu-Racoviţă), orele 11–15
Atelier de specialităţi italiene – pizza, ciabatta, focaccia, grissini – dospite cu maia (fără drojdie)
5 Mai – (Zona Rezidenţială Băneasa), orele 11–15
6 Mai – (Palatul Cesianu-Racoviţă), orele 11–15
6 Mai – (Palatul Cesianu-Racoviţă), orele 11–15
Atelier de panificaţie pentru copii
2 Iunie – (Zona Rezidenţială Băneasa), orele 11–15
3 Iunie – (Palatul Cesianu-Racoviţă), orele 11–15
3 Iunie – (Palatul Cesianu-Racoviţă), orele 11–15
Vă puteţi înscrie la cursuri folosind formularul de la adresa http://thehobby.ro/inscriere/ sau prin email la office@thehobby.ro
Preţ: 100 lei/atelier/zi
Pentru informaţii suplimentare sunaţi la 0722.141.399 sau 021.269.01.05
Sămbata, cursurile au loc la sediul din Str. Erou Iancu Nicolae nr.147, Bloc Europa, Parter (vis-a-vis de Grădina Zoologică) iar Duminica la Palatul Cesianu Racoviţa din Str. C.A. Rosetti nr. 5
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu