Frumos, deosebit si da, fiecare paine pe care o facem este unica pentru ca nu seamana la gust, forma una cu cealalta. Si poate ca unii dintre noi inca viseaza la ceea ce-am vazut in filmulet. Frumos...
Foarte interesant. In secvente de cateva secunde am apucat sa vad doua lucruri speciale si deosebite: Preformarea aluatului cu ajutorul racletei si dospirea (probabil) direct in cosuri de rachita, fara invelis textil. Cuptorul insa nu este prea traditional. Iar daca studiezi "meniul" de la secunda 12, observi ca pe langa paine se ofera si "Pastries, salads, sandwiches...", ceea ce imi spune inca o data ca nu poti trai doar din brutarit, fie faci si aluaturi dulci (cum fac majoritatea) fie altele, cum este cazul aici. Uffff....
3 comentarii:
Wow, foarte fain!
________
Maria de la puncte de grasime tratament
Frumos, deosebit si da, fiecare paine pe care o facem este unica pentru ca nu seamana la gust, forma una cu cealalta. Si poate ca unii dintre noi inca viseaza la ceea ce-am vazut in filmulet. Frumos...
Foarte interesant. In secvente de cateva secunde am apucat sa vad doua lucruri speciale si deosebite: Preformarea aluatului cu ajutorul racletei si dospirea (probabil) direct in cosuri de rachita, fara invelis textil.
Cuptorul insa nu este prea traditional.
Iar daca studiezi "meniul" de la secunda 12, observi ca pe langa paine se ofera si "Pastries, salads, sandwiches...", ceea ce imi spune inca o data ca nu poti trai doar din brutarit, fie faci si aluaturi dulci (cum fac majoritatea) fie altele, cum este cazul aici. Uffff....
Trimiteți un comentariu