Azi a fost prima zi din acest an cand am copt painea afara, la cuptorul de lemne. A trebuit s-o intorc pentru ca vatra nu rumeneste coaja asa de bine. Intre timp m-am si gandit la o solutie...ii pun o noua vatra din caramida " tiganeasca " sau ii fac o camera de coacere desupra, urmand ca jos sa ramana camera de ardere.
3 comentarii:
sa-ti traiasca cuptorul!
de painici nu mai zic nimic, vorbesc ele singure ... bun cuptor, bun brutar :)
Multumesc frumos...te astept la o plamadeala !
Va felicit pt acest curaj de a se intoarce la traditie si sacru ,ca ne-au napadit toate natiile(evrei,arabi,etc) sa ne arate noua cum se face una si alta ,si toti vin cu ale lor traditii ,DE CE oare romanilor le place ce vad la altii si ale noastre sunt aruncate?Rusine sa ne fie romani si BRAVO celor dintre noi care ne amintesc ce lucruri bune si sanatoase avem.
Trimiteți un comentariu