luni, 7 mai 2012

Turtiţa Fermecată intră in Cutia ţaranului


Mulţumită Andreei şi soţului ei Ronen, de astăzi Turtiţa Fermecată face parte din proiectul lor, Cutia ţaranului şi suntem tare mândri de asta.

Ce este Cutia Taranului?

Pe scurt, cutia este un fel de " coş " de produse pe care cei înscrişi o vor primi săptămânal acasă şi care va conţine produsele pregătite de familia care îl livrează, în cazul nostru, produse de panificaţie. Pe lângă acestea, noi vom putea oferi mai spre sfârşitul verii şi în toamnă, gemurile, dulceţurile şi compoturile cu care v-am obişnuit şi anul trecut.

Sperăm ca şi noi să avem la un moment dat suficiente legume in gradina pentru ca acum suntem destul de incepatori in ale gradinaritului, dar invatam repede :)

Mulţumim frumos pentru încredere şi suport!

 


9 comentarii:

Anonim spunea...

Felicitari! Sa fie intr-un ceas bun, numai bine, Doamne ajuta!

Turtita Fermecata spunea...

Multumim frumos !

Ana spunea...

Felicitari pentru initiativa. Mi-ar placea sa fie asa ceva si in judetul Bihor. Cu paine artizanala mai ca m-as inscrie sa trimit. Iar legume si fructe sa cumpar. Inca o data felicitari si succes!
PS. Iti urmaresc blogul de ceva timp si vreau sa te intreb daca pot adauga pe blogul meu bannerul tau.
Astept cu deosebit interes raspunsul tau.
Ana

http://painesidesert.wordpress.com

Turtita Fermecata spunea...

Multumesc frumos pentru comentariu si pentru aprecieri.
Initiativa apartine Andreei si din cate stiu, daca-i trimiti un mail, cred ca poti intra si tu in randurile furnizorilor de paine :)
Pentru ca desi nu ai multe postari (inca) pe blog, te felicit pentru painea si deserturile raw dar si pentru celelalte preparate pe care le faci. Si eu am facut o vreme diferite specialitati raw ( scriam chiar si un blog: http://rawmaniancantina.blogspot.com/ ), dar acum nu mai facem asa des :(

Esti binevenita sa adaugi link sau banner la tine pe blog...eu te-am si adaugat intre timp ;)

corina spunea...

mai tii minte ce vorbeam ultima data cand ai venit pe la noi? uite ca altii pun ideile in practica mult mai repede si ma bucur tare mult ca incepi sa experimentezi calea asta! asa trebuie sa mearga lucrurile, bravo! iti tin pumnii sa fie un succes si sa reusesti sa-ti trimiti painile in toata tara!

Ring de dans spunea...

Felicitari pentru ideea asta minunata!
Pacat doar ca sunteti asa departe de capitala..... am fi mancat si noi paine adevarata!!!

Turtita Fermecata spunea...

Multumim tuturor pentru incurajari si cuvintele frumoase. Lucrurile nu se misca asa de repede pe cat ne-am dori noi....dar poate ca asa trebuie sa fie !

@ring...sa stii ca - la fel ca in multe alte domenii, in Bucuresti ai probabil cele mai multe optiuni daca vrei sa mananci o paine cu adevarat buna !

Moara De Cereale spunea...

In Bucuresti pot sa iti ofer eu paine dupa metoda lui Iulian (care poate certifica faptul ca i-am urmat cursurile :))

Luiza spunea...

Grozava idee! Stiu conceptul din Germania, unde un prieten livra cutiile. Saptamanal, persoanele inregistrate primeau ladite cu legume de sezon. Nu stiau ce anume primesc, doar ca sunt legume de la tara, sanatoase si proaspete. Produse de panificatie nu ofereau, ideea voastra e cu atat mai frumoasa!