vineri, 25 mai 2012

Iar despre pizza...

In ultimul timp am vorbit destul de mult despre pizza, de fapt mai mult despre pizza decat despre paine. N-am renuntat la plamaditul painilor ci din contra, coacem paine la fel ca inainte si in curand sper sa am vesti bune pentru voi.

Insa acum vreau sa va arat o noua campanie care vrea sa constientizeze masele de realitatea pe care o reprezinta foametea printre unii din locuitorii planetei, si anume Hunger Delivery...ideea e ca oamenii care comanda pizza pentru acasa, sa primeasca in mod deliberat livrarea cu vreo ora mai tarziu decat cele 45' anuntate initial la telefon ( si asa destul de multe pentru o livrare de pizza ). De ce ?...pentru ca acestia sa experimenteze senzatia de foame si sa-si dea seama prin ce trec altii...

Dupa ce incep sa-si piarda rabdarea, ei incep sa dea telefoane la care fac plangeri si chiar sa tipe la operator iar in final ei primesc pizza gratis dar daca vor sa achite totusi contravaloarea ei, banii sunt donati catre Fundatia Bancii de alimente care va cumpara alimente ce vor fi directionate catre cei ce au nevoie mai multa de ele.

Alianta dintre o agentie de publicitate si marketing si 2 mari pizzerii din Asuncion ( Paraguay ), se pare ca este un succes si s-au strans deja 50 T de alimente insa intrebarea care se pune este: cate pizzerii sunt gata sa-si riste reputatia castigata cu greu, pentru o cauza nobila ? 


Voi ce credeti, s-ar gasi si la noi cateva ? Voi cum ati reactiona daca pizza v-ar veni dupa aproape 2 ore ?

Un comentariu:

Moara De Cereale spunea...

Constientizarea prin foame....Da, e o idee interesanta, dar trebuie sa ai un nume foarte mare care sa iti permita riscul livrarii intarziate chiar si in folos umanitar. Chestia e ca cine comanda pizza o face fara premeditare, poate ca in lipsa de altceva, dar si datorita faptului ca e un produs garantat proaspat preparat si cu livrare rapida.
Eu n-am auzit pe cineva pana acum sa dea comanda la pizza fara sa il incerce macar un pic foamea.