Înaintea
sărbătorilor de Paşti, vă invităm la un Atelier cu miros aromat de cozonaci şi
pască!
Demonstrăm,
exersăm şi învăţăm împreună reţeta unor cozonaci delicioşi şi mai sănătoşi,
dospiţi cu maia sau drojdie naturală - "surdough" cum o numesc
englezii, "levain" cum o numesc francezii sau "plămădeala"
cum o numeau bunicii noştri.
CÂND?
7 Aprilie 2012
UNDE?
Sediul The Hobby, Băneasa - Erou Iancu Nicolae 147
Preţ
atelier: 100 lei. Program: 11:00-15:00.
Ţinută
obligatorie: haine lejere şi voie bună la purtător. Locurile sunt limitate, aşa
că încă va mai puteţi înscrie AICI
Vă
aşteptam cu drag !
Un comentariu:
Iulian, te rog... posteaza o reteta de cozonac cu maia.
Am citit cum ai facut cozonac in 2011, insa nu imi sunt clare cantitatile si timpii :(
Incerc de multa vreme sa fur din experienta unui om in privinta cozonacilor, iar cozonacii tai arata foarte bine.
Folosesti maia 100% hidratare?
Iti multumesc, sper sa ai timp pentru sufletul meu.
Valeria
Trimiteți un comentariu