joi, 5 aprilie 2012

Atelier cu miros aromat de cozonaci şi pască !


Înaintea sărbătorilor de Paşti, vă invităm la un Atelier cu miros aromat de cozonaci şi pască!
Demonstrăm, exersăm şi învăţăm împreună reţeta unor cozonaci delicioşi şi mai sănătoşi, dospiţi cu maia sau drojdie naturală - "surdough" cum o numesc englezii, "levain" cum o numesc francezii sau "plămădeala" cum o numeau bunicii noştri.

CÂND? 7 Aprilie 2012

UNDE? Sediul The Hobby, Băneasa - Erou Iancu Nicolae 147

Preţ atelier: 100 lei. Program: 11:00-15:00.

Ţinută obligatorie: haine lejere şi voie bună la purtător. Locurile sunt limitate, aşa că încă va mai puteţi înscrie AICI


Vă aşteptam cu drag !


Un comentariu:

valeria spunea...

Iulian, te rog... posteaza o reteta de cozonac cu maia.
Am citit cum ai facut cozonac in 2011, insa nu imi sunt clare cantitatile si timpii :(
Incerc de multa vreme sa fur din experienta unui om in privinta cozonacilor, iar cozonacii tai arata foarte bine.
Folosesti maia 100% hidratare?
Iti multumesc, sper sa ai timp pentru sufletul meu.
Valeria