luni, 3 octombrie 2011

Desi e cald...a venit toamna !

Iata ca a venit si a 2-a toamna pe care o petrecem aici la Rau Alb. Parafrazand putin vorba cantecului " ... a mai trecut un an prin noi / a fost si soare, au fost si ploi / dar important este...c-am stat la tara ..."
Intr-adevar, in luna Septembrie am sarbatorit primul an de cand ne-am mutat aici ( am mai sarbatorit noi si altele ). An in care s-au intamplat multe chestii inedite pentru noi si pentru copii dar in care ne-am simtit mai liberi ca niciodata. Am petrecut mult timp afara, in aer liber, am facut multe paini ( intre timp am ajuns sa fac painea la 2 kg. ) si am primit multe vizite, cred ca mai multe decat in cei 20 de in care am stat la bloc.

In afara de parintii nostri, in acest an au trecut pe aici si s-au perindat pe la noi ( unii de 2 sau de mai multe ori ): Lucian, Lidia, Lena, Gabi cu sotu' si copii, Dana si Paul, Teo, Thomas, Gabi, Irina,  Romaric si Radu,  Cristina, Paul si Iris, Bobby si Ileana, Dan si Iulia cu baiatul lor, Sergiu cu sotia si copii, Cezar, Marcela si Mircea, Razvan cu sotia si fetita lor, Mihai, Claudia cu sotul si baiatul lor, Marius si fratele lui, Cosmin cu sotia si copii, Cristi, Alina si baiatul lor, Marius cu sotia, Cristina cu Vladut, Gema, Eugenia, Ianna cu copii ( Meg, Joel si William ), Marius si Eta + alti cativa oaspeti in trecere carora, spre rusinea mea, nu le-am retinut numele. Acum ii mai asteptam pe Ben, Charllote cu copii lor si cine stie ce alte surprize ne mai asteapta.

Toti au avut ocazia sa manance din painea, gemurile si celelalte bunataturi pe care le mai facem noi, unii dintre ei au participat activa la " productia " lor, altii au si invatat cum se fac. Cativa s-au incumetat si au facut baie in Rau Alb sau in Strei, au fost si prin mici excursii in zona si eu cred ca toti s-au simtit bine la noi.

Tuturor le multumim pentru vizita si speram ca in anul al 2-lea revina la noi si sa ne mai viziteze si altii !




8 comentarii:

sakura spunea...

Aaaah. Asta da paine!!
M-aackstokm apucat si eu de facut maia :)

Adara spunea...

Arata delicios!

Turtita Fermecata spunea...

Multumesc tuturor pentru aprecieri ! Cred ca in curand o sa incerc painea de 2.5 kg :)

jane spunea...

sper sa ajungem si noi la anul pe la voi, mi-ar placea tare mult sa intru in vesnicia voastra, macar pentru cateva zile

am facut si eu paine de 1 kg :)

am cunoscut pe viu Tartelierul! e minunat, un vis frumos ... iti doresc sa ai parte si tu de asa ceva, meriti din plin :)

Turtita Fermecata spunea...

Multumesc, stiti bine ca va asteptam oricand cu drag !

Cat de curand sper sa ajung si eu la Tartelier siin acelasi timp...pentru prima data in Bucuresti, dupa exact 13 luni de la " abandon " :)

liana spunea...

delicios...

eConsiliere spunea...

Stii care a fost durerea mea cea mare? ca la plecare am uitat sa luam paine de la voi! m-a bantuit cateva zile :)... cu gandul la cea mancata... va pupam. sa fiti sanatosi!

Turtita Fermecata spunea...

Asta inseamna ca trebuie sa mai veniti !