marți, 4 decembrie 2018

Fii brutar si pizzaiolo la tine acasa




Visezi sa fi cel mai bun pizzaiolo din familia ta ? Vrei sa fi vedeta petrecerilor si sa-ti imprezionezi oaspetii pregatindu-le diferite tipuri de pizza ? Te-ai saturat sa mai mananci paine fara gust, plina de amelioratori si aditivi dar nu ai drum prin Tara Hategului sau nu mai ai rabdare pana atunci ? 

Nici o problema…Turtita Fermecata poate veni la tine ! 

Suna-ne si programeaza o lectie particulara, chiar la tine acasa. Intr-o atmosfera familiara – speram ca totusi iti cunosti suficient de mult bucataria, daca nu, te imprietenim noi cu ea , vei deprinde mestesugul aluaturilor plamadite cu maia naturala si vei invata sa pregatesti principalele 4 tipuri de pizza specifice mai multor regiuni din Italia si bineinteles paine, chifle si lipii – toate dospite din acelasi aluat.

Daca-ti mai chemi si cativa prieteni, pentru tine lectia poate fi aproape gratis…daca nu punem la socoteala deranjul de a gazdui lectia Aceasta dureaza aproximativ 4 ore iar la sfarsit, in afara de cunostintele acumulate, veti ramane cu aluatul pe care-l veti coace ulterior, un borcan din maiaua mea pregatita cu faina de secara proaspat macinata din cereale certificate ecologic, suportul de curs si cateva ustensile care o sa va ajute la pregatirea aluatului. 

La finalul acestei lectii practice, vei fi capabil să:

• faci si și să păstrezi o cutura de maia sănătoasa
• faci un aluat cu maia de la a la z
• sa integrezi plamadirea aluaturilor cu maia in programul unei zile obisnuite
• sa cunosti, sa vezi si sa simti diferentele dintre un aluat dospit cu drojdie si unul cu maia si beneficiile acestuia din urma
• sa alegi fainurile cu care sa lucrezi
• cunosti ustensilele si accesoriile de care o sa ai nevoie


In timpul acestui curs, vom coace la cuptorul aragazului tau si apoi vom manca pizza, paine, lipii si chifle dintr-un aluat gata dospit din faina macinata la moara cu pietre. Toate ingredientele necesare desfasurarii atelierului. le aduc eu. 

Asadar, daca vrei sa fi brutar dar si pizzaiolo la tine acasa ( sau cunosti pe cineva care ar vrea ), cheama-ne si visul tau va deveni realitate mai repede deca te-ai fi asteptat.
Acest curs la domiciliu este disponibil in locatiile aflate in limita perimetrului desenat pe harta si poate avea loc Sambata cu un nr. maxim de 6 participanti ( daca doriti sa va chemati si cativa prieteni ).

Pentru orice alte informatii, sugestii si nelamuriri, nu ezitati sa ne contactati: turtita.fermecata@yahoo.com sau 0727 733 828


Niciun comentariu: