miercuri, 22 martie 2017

Aventura continua...paine cu maia, fara gluten, numai din ingrediente naturale....astazi paine tip " Pumpernickel "

Am reusit sa reduc un pic umiditatea aluatului, atat cat sa fie la fix pentru o paine tip Pumpernickel...ca aspect, textura, chiar si gust...e ceea ce trebuie si pentru ca se mai poate si taia felii foarte subtiri fara sa se sfarame sau sa lase firimituri, painea asta are deja fani in familie ;)

Ca de obicei...hand made, fara gluten, fara drojdie de panificatie, fara praf de copt, fara bicarbonat de sodiu, fara lapte, fara ou, fara grasimi adaugate, fara zahar, miere sau melasa, fara E-uri, fara aditivi, fara conservanti, fara coloranti, fara gume, fara dextroza, fara soia, fara Hydroxypropyl methyl celuloza










2 comentarii:

jay spunea...

:) fain!
cat % secara?

Turtita Fermecata spunea...

Merci...zero ;)