Pâinea de la Paul se spune că e făcută dintr-un soi de grâu cu randament scăzut la hectar, care nu se mai cultivă azi (decât de către ei). Din spusele bunicilor mei, așa era grâul cultivat pe vremuri la noi; producție mică și gust foarte bun. Aș vrea să dau de urma lui, poate se mai seamănă pe undeva.
3 comentarii:
Cred că problemele pâinii încep cu grâul. Oare mai există undeva la noi grâu ”ca pe vremuri”, sau îl mai găsim doar în pâinea de la brutăriile Paul?
Da, si graul e o problema...insa in nici un caz painea de la Paul nu reprezinta etalonul in materie de paine buna...poate cea de la Poilane ;)
Pâinea de la Paul se spune că e făcută dintr-un soi de grâu cu randament scăzut la hectar, care nu se mai cultivă azi (decât de către ei). Din spusele bunicilor mei, așa era grâul cultivat pe vremuri la noi; producție mică și gust foarte bun. Aș vrea să dau de urma lui, poate se mai seamănă pe undeva.
Trimiteți un comentariu