Observ in revista Brutarul, al carei abonat sunt, din ce in ce mai multe articole si reclame la diverse tipuri de maiele industriale, facute de diversi producatori mari, din diferite tari, sub diferite tipuri....solida, lichida, pulbere, crema etc...
E clar ca e o moda si un nou "trend" care la un moment va duce la faptul ca o sa gasim la orice colt de strada paine cu maia facuta la fel ca si cea cu drojdie, "pe banda", poate un pic mai gustoasa...dar industriala si probabil si cu "altceva" in ea in afara de cele 3 ingrediente de baza...
Solutia...faceti paine in casa si...nu va lasati pacaliti !
4 comentarii:
Ai dreptate! Saputari de la Ploiesti!
Adica salutari, haha!
am vazut si eu la curs cum arata, cum miroase si ce gust are maiaua industriala ... bomba cu otet!
cumplita
Dezarmant! Vreau si eu o "Boulangerie" - a mea si numai a mea! PS: voi primi niste maia San Francensis... Sunt coplesit...
Trimiteți un comentariu